El 28 d'abril del 2013 se va celebrar la Segona edició de Ruta de pobles i tocava anar a Sencelles. Quedarem a les 11h a Inca pe...

Segona edició de Ruta de pobles: SENCELLES



El 28 d'abril del 2013 se va celebrar la Segona edició de Ruta de pobles i tocava anar a Sencelles.

Quedarem a les 11h a Inca per partir plegats cap al nostre desti.
Aparcarem a l'entrada del poble de Sencelles i ferem una volta pel centre. Arribarem al Celler Can Ramis on tastarem un vi negre "Serral" elaborat a Sencelles.


Serral
Color grana amb reflexos robí, net i lluent. Presenta aromes de bona intensitat, amb records de fruites vermelles en licor, notes balsàmiques i marcades notes torrades degudes al pas per fusta. A la boca té una entrada càlida, amb una acidesa notable, tanins marcats i puntes de notes vegetals, amb un fons de notes de fustes molt marcades.


Llavors anarem al Convent i una monja molt aguda ens va mostrar la cuina, la sala i l'habitació de la Beata Francisca Ana Cirer.
Despres arribarem a peu fins el final del poble i tornarem cap al centre per triar on dinar. Mentres tant farem una xocolata o un te al Forn-Degustació Can Pep.



Al carrer "principal" del Poble es troba La Cuina de n'Aina, pero els preus sortien per damunt del nostre preupost i varem decidir dinar al Bar Can Paris. Dinarem de variat de croquetes, pa amb oli de formatge, frit ben cohent, vi, aigua i coca cola. Preu mitja per cap entre 4 a 6 EUR. Benissim.



Llavors agafarem cotxe cap a Biniali per fer una volta pes llonguet. Ens va sorprendre que per ser un llonguet té tres bars i es bastant gran.

Damunt les 16 arribarem de no a Inca i cada un cap a casa seva.


0 comments: